Star Wars Forum Star Wars forum for Slovenian and World star wars fan. A complete Star Wars Society place. |
|
| Jedi Academy | |
| | Author | Message |
---|
lord_sirius Novinec
Število prispevkov : 4 Registration date : 2008-02-27
| Subject: Jedi Academy Wed Oct 22, 2008 7:43 am | |
| Igra kdo StarWars: Jedi Academy ? Za vse tiste, ki pa ne veste kaj je Jedi Academy pa imate tu link: http://www.gamespot.com/pc/action/jediacademy/index.htmlIgra je res edinstvena,tako po gameplayu ter po grafiki (za igro iz leta 2003 moramo reči da je vrhunska grafika). Na žalost pa ne vidim več nobenega slovenca (kot pred 3,4 leti, ko nas je kar mrgolelo), ki bi igral igro. Tisti ki je zainterisan, da bi poizkusil zaigrati naj mi pošlje PM, pa bi se lahko zmenili da ustanovimo Slovenski klan tako kot je bil "nekoč". Združeni slovenci v enem klanu se mi zdi res v redu ideja. Jaz igram že 3 leta, najdete me pa pod nickom »AncienT«. lp | |
| | | Luxer Son of kotor
Število prispevkov : 348 Age : 37 Location : Everywhere...behind you even... Registration date : 2007-08-09
| Subject: Re: Jedi Academy Wed Oct 22, 2008 12:37 pm | |
| v bistvu smo meli namen, nekje so še teme,.. da nardimo klan, tlko da se poživi naš forum...sao to je padlo v vodo... drugač pa lani še je polno slovencev igralo...vsaj jaz sn jih precej srečal, tudi s tega foruma eni smo igrali, bi blo kul poživit malo sceno in izpolnit tisti klan že pismo, da lahko srečno gremo v penzije, pol bojo tak ludeki zmeraj, če maš klan pa forum pa te scene drugač pa klasik igra ja, a maš ta novi super expansion pack, Knights of the force 2 (enka je bla za jedi knight 2) pa maš možnost da si sam štelaš igre pa to, pa da si bilokdo ko greš špilat akademijo pa story pa to, plus powerse lahko maš tiste (npr. se kar pozna pri Darth Sidiusu ki ma 400 force-a, za razliko od tega ko maš tam smao 100 zmeraj) | |
| | | lord_sirius Novinec
| Subject: Re: Jedi Academy Thu Oct 23, 2008 12:32 am | |
| Jah, ta forum je pa res treba mal poživiti. Za slovenski klan pa je tako, v letu 2005 smo imeli že 1 slovenski klan SA- Slovenian Academy in sicer nas je bilo v klanu okrog 30. Sčasoma je klan razpadel (v roku 6 mesecev) zaradi neaktivnosti članov klana. Odkar sem spet začel igrat JA (maja letos), opažam, da je vse manj slovencev (kaj čmo, igra je že mal stara). Zato sem se odločil pisati na ta forum, da bi izvedel če je še zmeraj kdo zainterisiran igrati igro in narediti spet tisti stari slovenski klan (tako kot je luxer rekel, malo podoživeti sceno ). | |
| | | Master Padmé Jedi of Justice
Število prispevkov : 203 Age : 32 Registration date : 2007-08-10
| Subject: Re: Jedi Academy Thu Oct 23, 2008 1:40 am | |
| sem preigrala igrco 2x ven in nameravan še 3jič ko bo čas za klan sem takoj za samo igrati ne bom mogla ravno kaj | |
| | | lord_sirius Novinec
| Subject: Re: Jedi Academy Thu Oct 23, 2008 8:22 am | |
| Ok, iščem zainterisante za ustanovo novega slovenskega klana. | |
| | | Master Padmé Jedi of Justice
Število prispevkov : 203 Age : 32 Registration date : 2007-08-10
| Subject: Re: Jedi Academy Thu Oct 23, 2008 9:16 am | |
| count me in sam kot vidiš forum nima velikega obiska tako da boš tu težje našel veliko ljudi. maš pa na forumu prav to zvrst za klan tako da ti priporočan da odpreš tam temo za sprejem ZVRST | |
| | | Luxer Son of kotor
Število prispevkov : 348 Age : 37 Location : Everywhere...behind you even... Registration date : 2007-08-09
| Subject: Re: Jedi Academy Sun Mar 20, 2011 4:04 am | |
| Če kdo še igra Jedi Academy, pa nekako hoče vse možne dodatke, so na voljo tukaj: http://jediknight3.filefront.com/pač, klasična stran, kjer si lahko potegnete skinse pa to, da zgledate npr. kot darth vader al pa avatar al pa spider man...priporočljivo predvsem za multiplayer...samo ekstraktaš, pa vneseš v bazo kjer maš inštalirano... samo ne pozabit, če sami zgledate kot spider man, pol mora tudi drugi igralec proti keremu igrate imeti isti skin, drugače vas oni vidi samo kot katarna al pa kaj, sami se pa vidite tak kot hočete bit...just in case..jaz še igram tu in tam that shit, še vedno je kul, plus na kompu mi še laufa, zato najbolj so pa tudi svašta in svega drugega gor, npr. plovila, ladje, leveli, modi in to, na klanu bivšem kjer sn bil JoF, so fantje tudi zdizajnali, da smo se lahko fajtali v teh battleshipsih, čeprav je blo malo smešno... priporočeno v glavnem | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Jedi Academy | |
| |
| | | | Jedi Academy | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |
|