| OH COME ON!!!! | |
|
|
Author | Message |
---|
Dave Novinec
Število prispevkov : 3 Registration date : 2008-11-28
| Subject: OH COME ON!!!! Fri Nov 28, 2008 2:41 am | |
| Mislim resno da se vam še lub fak se niste nič naučil iz preteklosti trajal bo mogoč en faking mesec če bote mel srečo, bo šlo čez nekaj objav na dan in potem se bo ubrnilo navzdol zarad.....čegarkoli že mislim resn kolkrat more osu padit da se čega nauči pr vas? xD no ja bmk tk nism tu zrd sw Kako kaj? ka kj novga? ste usi dobro? | |
|
| |
Master Padmé Jedi of Justice
Število prispevkov : 203 Age : 32 Registration date : 2007-08-10
| Subject: Re: OH COME ON!!!! Sat Nov 29, 2008 12:17 am | |
| Ta forum je tu že hmm, malo več kot leto dni se mi zdi venda se tukaj nič ne dogaja-z drugimi besedami propada čeprav sem ga probala ubodit z tem da bi se pisalo o seriji Clone wars ki se zdaj predvaja.
drugač pa nič novga.... | |
|
| |
Dave Novinec
| Subject: Re: OH COME ON!!!! Sat Nov 29, 2008 3:49 am | |
| - Master Padmé wrote:
- Ta forum je tu že hmm, malo več kot leto dni se mi zdi venda se tukaj nič ne dogaja-z drugimi besedami propada čeprav sem ga probala ubodit z tem da bi se pisalo o seriji Clone wars ki se zdaj predvaja.
drugač pa nič novga.... hja opažam ma js sm se zdavni predau in sm tu tud sam zarad pogovora z bivšimi poznanstvi kakrkoli kar bi priporoču je posplošenje foruma da nebi bil tako .....specializiran ker v sloveniji je malo ljudi ki sploh ve kaj forum je kaj šele da bi pomislil da bi se prdružiil slovenskem SW forumu pa tudi SW ni več toliko kako bi reku ..popularn......na žalost | |
|
| |
Luxer Son of kotor
Število prispevkov : 348 Age : 37 Location : Everywhere...behind you even... Registration date : 2007-08-09
| Subject: Re: OH COME ON!!!! Sat Nov 29, 2008 8:35 am | |
| hello, hello... samo ti je dolgcajt, da nas prihajaš pozdravljat... nič novega tukaj...pač...životarimo...that's what we do best | |
|
| |
Dave Novinec
| Subject: Re: OH COME ON!!!! Sat Nov 29, 2008 1:12 pm | |
| Mnja niti ne sam iz proste radovednosti sm pršu s5 mal pogledat da vidim malo če je kaj novega pri vas. Heh zanimivo je da se vam še lub z SW n | |
|
| |
Luxer Son of kotor
Število prispevkov : 348 Age : 37 Location : Everywhere...behind you even... Registration date : 2007-08-09
| |
| |
Luxer Son of kotor
| Subject: Re: OH COME ON!!!! Fri Mar 18, 2011 1:28 pm | |
| ne more bit to staro več kot dve leti...what the hell happened | |
|
| |
Master Padmé Jedi of Justice
Število prispevkov : 203 Age : 32 Registration date : 2007-08-10
| Subject: Re: OH COME ON!!!! Sat Mar 19, 2011 8:36 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: OH COME ON!!!! | |