Darth Šačiri Novinec
Število prispevkov : 2 Registration date : 2011-03-23
| Subject: Darth Šačiri iz vas naredi kebab. Zažgan. Wed Mar 23, 2011 10:41 pm | |
| Moje ime je Darth Šačiri in sem Treki. Ja vush de https://www.youtube.com/watch?v=S7_vH3H8LPINajprej ta komad prižgat, da se lažje vkomponirate v mojo prisotnost. Dober dan, prišel sem nasilno ukrasti čimveč sile kot je lahko. Sem intergalaktična one-man-mafija, uradno pa samo šiptarki frizer na Kashyyyku. Čakajte, zakaj vam to govorim? Imam prebežališče tudi v trgovini adroidov blizu Ljubljane. Če vas še kaj zanima, kar vprašajte. | |
|
Luxer Son of kotor
Število prispevkov : 348 Age : 37 Location : Everywhere...behind you even... Registration date : 2007-08-09
| Subject: Re: Darth Šačiri iz vas naredi kebab. Zažgan. Thu Mar 24, 2011 12:02 am | |
| - Darth Šačiri wrote:
- Moje ime je Darth Šačiri....uradno pa samo šiptarki frizer na Kashyyyku
haha, tega pa še nismo meli, what ever happened to ski jumping? welcome! | |
|
Darth Šačiri Novinec
Število prispevkov : 2 Registration date : 2011-03-23
| Subject: Re: Darth Šačiri iz vas naredi kebab. Zažgan. Fri Mar 25, 2011 2:32 am | |
| Ski jumping je samo hobi. Lahko vas postrižem tudi med skoki, samo ne smete se bati mojih breakdance ekscesov. | |
|
Darth Maya Padawan
Število prispevkov : 94 Age : 31 Registration date : 2007-08-09
| Subject: Re: Darth Šačiri iz vas naredi kebab. Zažgan. Fri Mar 25, 2011 4:16 am | |
| Welcome to the club, še z moje strani! Pa, da ne pozabim... may the force be with you! | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Darth Šačiri iz vas naredi kebab. Zažgan. | |
| |
|