Star Wars Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Star Wars Forum

Star Wars forum for Slovenian and World star wars fan. A complete Star Wars Society place.

HomeSearchRegisterLatest imagesLog inPortál

World Invasion: Battle LA

Go down 
AuthorMessage
oilpower
Novinec
Novinec

Število prispevkov : 19
Registration date : 2008-08-04

World Invasion: Battle LA  Empty
PostSubject: World Invasion: Battle LA    World Invasion: Battle LA  Icon_minitimeMon Apr 04, 2011 5:44 pm

V kinomatografe prihaja nov film o napadu nezemljanov cyclops . V bistvu je to vse kar vem in pred ogledom tudi nočem nič več vedeti o filmu Very Happy . Raje se pustim presenetiti. Upam, da bo vsaj gledljiv, če že ne dober.
Back to top Go down
oilpower
Novinec
Novinec

Število prispevkov : 19
Registration date : 2008-08-04

World Invasion: Battle LA  Empty
PostSubject: Re: World Invasion: Battle LA    World Invasion: Battle LA  Icon_minitimeTue Apr 26, 2011 8:27 am

No film sem si že ogledal v Ljubljanskem koloseju....in sem.....rahlo razočaran. Sicer nisem pričakoval bogvekaj saj imam ob dandanašnjih filmih kriterije že čisto na minimumu, da mi je sploh še kaj lahko všeč tongue . Film je poln akcije in napetosti žal je pa to tudi vse. Osebno bi si želel malo več zgodbe, smisla, kaj presenetljivo novega, izvirnega....v bistvu so nezemljani čist postranski liki, prav nobene bistvene razlike za film nebi bilo, če bi bili sovražniki, ki so napadli L.A. navadna človeška vojska, npr. kitajci, rusi ali pa iranci.

Lahko rečem, da je to dober akcijski in slab sci-fi film.
Back to top Go down

World Invasion: Battle LA
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» battle of yavin
» An Ewoks Adventure: The Battle for Endor