do neke mere je v delih I-III problem v tem, da so bitke, ki so sicer pomembne, malo predolge. Seveda jih je potrebno prikazati, ampak... 20 min... prosim.
Ravno to me moti v III delu, uvod, v katerem Obi in Anakin prihajata do ladje... mnogo predolg! Rajš bi videl, da bi bila bitka za Curasant malo bolje prikazana. Mogoče bi pokazali, da ladje ki so uničene padejo iz orbite končajo na površju planeta.
Mogoče bi morali nekako pokazati, da se kloni ne nehajo boriti tudi če plavajo po vesolju samo v oblekcah.
Ne pa tisti Buzz droidi ...
Res moram rečt, da sm bil v kinu resnično razočaran nad začetkom filma. Mogoče so novejše epizode tudi kakšno uro predolge... lahko pa, da sm samo jaz prestar, da bi sedel skoraj 4h v kinu.
Na račun zadnjega fajta bi lahko pokazal kako se Anakinu upirajo v Jedi templju in kaj delajo klonom padawani.
Je pa presenečenje move od Yode, ko v enga trooperja kar zabriše meč. Tok je kul k na umirajočga klona skoč in si vzame nazaj meč.
Meni se zdi Yoda v tem filmu zvezda. Seveda pa je tukaj tudi Mace, ki že v I izrazi dvom v ''The propecy''. V transportni ladji v III delu pa je njegov odgovor na Yodin, ''prerokba, ki narobe prebrana je lahko...'', samo pogled skozi vrata plovila. Na njegovem obrazu pa ... sej to vam že vs cajt govorim!!!...
Mace tut nikol ni imel namena zaupat Anakinu, čeprav mu reče, da mu bo, če se Palpatine izkaže za Sitha. Anakinov shater point je Padme in ... no sej vidte...
Tudi tretji del je kul, itak, samo pol je treba druge tri gledat z drugačnim mind setom.
JOJ!!!
jim pa zamerim Frankštajnovski izpad Vaderja. FAK kolk jim to zamerm, k da je tip zgudu 10.000 toč IQja... GROZA!!! Absolutno nepotrebno, zakaj, kaj jim ni blo jasn...
to je to... hvala za pozornost.
BF