Star Wars Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Star Wars Forum

Star Wars forum for Slovenian and World star wars fan. A complete Star Wars Society place.

HomeSearchRegisterLatest imagesLog inPortál

Star Wars: Episode 3 - Revenge of the Sith

Go down 
+5
Master Padmé
Darth Exon
Darth Maya
Mindfull dumb
Luxer
9 posters
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
Master Padmé
Jedi of Justice
Jedi of Justice
Master Padmé

Število prispevkov : 203
Registration date : 2007-08-10

Star Wars: Episode 3 - Revenge of the Sith - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Star Wars: Episode 3 - Revenge of the Sith   Star Wars: Episode 3 - Revenge of the Sith - Page 2 Icon_minitimeSat Aug 25, 2007 11:18 pm

Ja, to je res. Za evil person je zelo dober Razz

emm, maya, drugič pliss ne delaj dvojnih postov Wink. prejšnji post raje editaj Wink
Back to top Go down
Luxer
Son of kotor
Son of kotor
Luxer

Število prispevkov : 348
Registration date : 2007-08-09

PostSubject: Re: Star Wars: Episode 3 - Revenge of the Sith   Star Wars: Episode 3 - Revenge of the Sith - Page 2 Icon_minitimeMon Aug 27, 2007 6:09 am

Cassie. wrote:
Hayden je sexbomba, drugače ni ravo med mojimi najljubšimi, Natalie je... awwh. Okej, ženska je tak lušna, da je meni lušna. In to nekaj pomeni Razz
Ewan pa je dejansko igralec, care.
Ostalih igralcev iz SWja pa v bistvu ne poznam, razen Liama iz 1. epizode (omg, omg, omg <3).

3. epizoda pa mi je drugače ful fajna... Nimam najljubših, ampak ta je nekje visoko Razz

kaj ti ni luxer najbolj cute?

jaz bi moral bit v ep3....lol lol! kak sm pokjen lol!
Back to top Go down
http://www.swzveza.tk
Darth Maya
Padawan
Padawan
Darth Maya

Število prispevkov : 94

PostSubject: Re: Star Wars: Episode 3 - Revenge of the Sith   Star Wars: Episode 3 - Revenge of the Sith - Page 2 Icon_minitimeMon Aug 27, 2007 6:16 am

Luxer wrote:

jaz bi moral bit v ep3....lol lol! kak sm pokjen lol!

kaj pa na avdicijo nisi šel? afro

Last edited by Darth Maya on Thu Mar 24, 2011 1:59 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
Luxer
Son of kotor
Son of kotor
Luxer

Število prispevkov : 348

PostSubject: Re: Star Wars: Episode 3 - Revenge of the Sith   Star Wars: Episode 3 - Revenge of the Sith - Page 2 Icon_minitimeMon Aug 27, 2007 6:18 am

eh če mi je đorđ pozabo povedat kdaj je...pol pa mi je nekaj reko, da naj priem...sao iz principa nism hoto lol!
Back to top Go down
http://www.swzveza.tk
Mr_Butterfinger
Novinec
Novinec

Število prispevkov : 7
Registration date : 2007-08-27

PostSubject: Re: Star Wars: Episode 3 - Revenge of the Sith   Star Wars: Episode 3 - Revenge of the Sith - Page 2 Icon_minitimeFri Aug 31, 2007 7:33 am

do neke mere je v delih I-III problem v tem, da so bitke, ki so sicer pomembne, malo predolge. Seveda jih je potrebno prikazati, ampak... 20 min... prosim.

Ravno to me moti v III delu, uvod, v katerem Obi in Anakin prihajata do ladje... mnogo predolg! Rajš bi videl, da bi bila bitka za Curasant malo bolje prikazana. Mogoče bi pokazali, da ladje ki so uničene padejo iz orbite končajo na površju planeta.

Mogoče bi morali nekako pokazati, da se kloni ne nehajo boriti tudi če plavajo po vesolju samo v oblekcah.

Ne pa tisti Buzz droidi ... Mad Res moram rečt, da sm bil v kinu resnično razočaran nad začetkom filma. Mogoče so novejše epizode tudi kakšno uro predolge... lahko pa, da sm samo jaz prestar, da bi sedel skoraj 4h v kinu. Razz

Na račun zadnjega fajta bi lahko pokazal kako se Anakinu upirajo v Jedi templju in kaj delajo klonom padawani.

Je pa presenečenje move od Yode, ko v enga trooperja kar zabriše meč. Tok je kul k na umirajočga klona skoč in si vzame nazaj meč.

Meni se zdi Yoda v tem filmu zvezda. Seveda pa je tukaj tudi Mace, ki že v I izrazi dvom v ''The propecy''. V transportni ladji v III delu pa je njegov odgovor na Yodin, ''prerokba, ki narobe prebrana je lahko...'', samo pogled skozi vrata plovila. Na njegovem obrazu pa ... sej to vam že vs cajt govorim!!!...

Mace tut nikol ni imel namena zaupat Anakinu, čeprav mu reče, da mu bo, če se Palpatine izkaže za Sitha. Anakinov shater point je Padme in ... no sej vidte... Sad

Tudi tretji del je kul, itak, samo pol je treba druge tri gledat z drugačnim mind setom.

JOJ!!!

jim pa zamerim Frankštajnovski izpad Vaderja. FAK kolk jim to zamerm, k da je tip zgudu 10.000 toč IQja... GROZA!!! Absolutno nepotrebno, zakaj, kaj jim ni blo jasn...

to je to... hvala za pozornost.

BF
Back to top Go down
Master Padmé
Jedi of Justice
Jedi of Justice
Master Padmé

Število prispevkov : 203
Registration date : 2007-08-10

PostSubject: Re: Star Wars: Episode 3 - Revenge of the Sith   Star Wars: Episode 3 - Revenge of the Sith - Page 2 Icon_minitimeFri Aug 31, 2007 7:44 am

Mr_Butterfinger wrote:

Je pa presenečenje move od Yode, ko v enga trooperja kar zabriše meč. Tok je kul k na umirajočga klona skoč in si vzame nazaj meč.

Star Wars: Episode 3 - Revenge of the Sith - Page 2 Yodasa2
Back to top Go down
oilpower
Novinec
Novinec

Število prispevkov : 19
Registration date : 2008-08-04

PostSubject: Re: Star Wars: Episode 3 - Revenge of the Sith   Star Wars: Episode 3 - Revenge of the Sith - Page 2 Icon_minitimeThu Oct 30, 2008 6:33 am

Mr_Butterfinger wrote:
do neke mere je v delih I-III problem v tem, da so bitke, ki so sicer pomembne, malo predolge. Seveda jih je potrebno prikazati, ampak... 20 min... prosim.

Ravno to me moti v III delu, uvod, v katerem Obi in Anakin prihajata do ladje... mnogo predolg!

HMMM! Meni so pa te masovne vesoljske bitke kjer je udeleženo veliko raznovrstnih bojnih plovil zeeeelo všeč! Uvodna bitka v III epizodi se mi je pa zdela kar mal prekratka.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Star Wars: Episode 3 - Revenge of the Sith   Star Wars: Episode 3 - Revenge of the Sith - Page 2 Icon_minitime

Back to top Go down

Star Wars: Episode 3 - Revenge of the Sith
Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Star Wars episode 3 - What Really happened
» Star Wars: Episode 4 - A New Hope
» Star Wars: Episode 6 - Return Of the Jedi
» Star Wars: Episode 5 - The Empire Strikes Back
» Lego Star Wars 3: The Clone Wars, Lando Calrissian razkrit!