Star Wars Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Star Wars Forum

Star Wars forum for Slovenian and World star wars fan. A complete Star Wars Society place.

HomeSearchRegisterLatest imagesLog inPortál

Star Wars: Clone Wars (animirani film)

Go down 
4 posters
AuthorMessage
Master Padmé
Jedi of Justice
Jedi of Justice
Master Padmé

Število prispevkov : 203
Registration date : 2007-08-10

Star Wars: Clone Wars (animirani film) Empty
PostSubject: Star Wars: Clone Wars (animirani film)   Star Wars: Clone Wars (animirani film) Icon_minitimeSun Aug 24, 2008 2:52 am

Film prišel v kinoje, pomali, ali pa se je že, se bo predvajal v naših kinojih.

A ste že gledali(downloadali pa čeprav v screen kakovosti)?

Edit: Fim se dogaja pred serijo Wink)

Last edited by Master Padmé on Wed Oct 15, 2008 9:27 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Luxer
Son of kotor
Son of kotor
Luxer

Število prispevkov : 348
Registration date : 2007-08-09

PostSubject: Re: Star Wars: Clone Wars (animirani film)   Star Wars: Clone Wars (animirani film) Icon_minitimeFri Sep 05, 2008 3:54 am

bom počakal da bo na dvdju, ti skrinerji so preveč nadležni meni osebno, najbolj zarad zvoka, slika me niti toliko ne moti...ampak tu je pač spet koliko zaznavaš dober, soliden, povrečen, beden zvočni mastering, ki ga pa skrinerji nimajo...

no... gledal sem seznam kdaj so kje premiere; slutim da tega pri nas ne bo?
namen premiere npr. v italiji je 19. september, slovaška 2. oktober itd...slovenije so far ni na seznamu..., je pa bojda precej povprečna zadeva
Back to top Go down
http://www.swzveza.tk
Master Padmé
Jedi of Justice
Jedi of Justice
Master Padmé

PostSubject: Re: Star Wars: Clone Wars (animirani film)   Star Wars: Clone Wars (animirani film) Icon_minitimeSun Sep 07, 2008 12:38 am

men ej tut zvok svadil ter slika sam se nisem mogla strpet.

Mi je pa ql to, da zgodba ni ista kot v prvem clone warsom. ta se dogaja pred tistim in to je mi je v redu. vsaj malo več zveš kaj se je dogajalo v tem obdobju Wink
seveda pa se more to pogledat pred tistim clone warsu če se hoče držati time lina
Back to top Go down
Luxer
Son of kotor
Son of kotor
Luxer

PostSubject: Re: Star Wars: Clone Wars (animirani film)   Star Wars: Clone Wars (animirani film) Icon_minitimeMon Sep 08, 2008 3:20 am

ma time line so pokvarli malo že s tem ko so nardili epizode 1,2,3..lol...
pol pa vnesejo še risanko in ma pol malo drugačno vsebino kot knjige, sploh glede shaak-ti okolje, meni para živce Mad Laughing
v risanki dejansko ženska na koncu brani palpatina pa jo gg 'owna'
v knjigi epizode 3 pride anakin pa jo v templju med meditiranjem 'backstabba' pol v izbrisanih prizorih iz filma ep 3 (download dvd extended verzije za več info) pa shaak-ti ubije gg takoj ko anakin pa obi prieta na ship njegov pa se prvič srečajo...(seveda tega v filmu ni, kak greta še čez nek kanal in to, to so odstranli, pred tem gg backstabbne shaak-ti z lajtsejberjem), baje pa je tudi prizor kot v knjigi bil posnet, smao ga ni nikjer....
in zdaj, v prihajajoči igri, star wars: force unleashed, je shaak-ti glavni antagonist oz. main enemy ki ga morš elimniejtat, ker si pač vaderjev učenec....svašta Laughing kaki offtopik, smao to mi precej najeda...ker pol še tisto kar bi naj blo realno izpade čisto nekanonično...
Back to top Go down
oilpower
Novinec
Novinec

Število prispevkov : 19
Registration date : 2008-08-04

PostSubject: Re: Star Wars: Clone Wars (animirani film)   Star Wars: Clone Wars (animirani film) Icon_minitimeThu Oct 16, 2008 5:23 am

Jaz sem si šel v kino ogledat novi animirani SW film. Res ni nič posebnega vendar meni je všeč ker je veliko spektakularnih vesolskih bitk. Tko da sem dobil dobro dozo akcije. Zgodba je pa res brezvezna.
Back to top Go down
Luxer
Son of kotor
Son of kotor
Luxer

PostSubject: Re: Star Wars: Clone Wars (animirani film)   Star Wars: Clone Wars (animirani film) Icon_minitimeThu Oct 16, 2008 6:54 am

kaj je sploh plot zgodbe...še zdaj si nisn pogledal... Laughing
a to je še pred-med serijo risano clone wars?
Back to top Go down
Master Padmé
Jedi of Justice
Jedi of Justice
Master Padmé

PostSubject: Re: Star Wars: Clone Wars (animirani film)   Star Wars: Clone Wars (animirani film) Icon_minitimeFri Oct 17, 2008 1:11 am

ta se dogaja pred tisto clone wars serijo ki traja 5 min.

gre se pa o tem kako dooku ugrabi od jabbe sina in ga potem anakin gre reševat... kar dobro je, narisano je dobro,...
sam na živce mi gre da od anakina ter obija ter drugih ni dal glasa isti igralec
Back to top Go down
Ilirium
Moderator
Moderator
Ilirium

Število prispevkov : 43
Registration date : 2007-08-14

PostSubject: Re: Star Wars: Clone Wars (animirani film)   Star Wars: Clone Wars (animirani film) Icon_minitimeFri Oct 17, 2008 6:20 am

jst sm pa potrpel pa sm pogledal ta slabo verzijo. ni tak slab .

p.s. padme
a tisti deli ko si jih tam napisala za 1, 2 in 3.
a to je kao nadlajevanje od te animiranega filma?
Back to top Go down
Master Padmé
Jedi of Justice
Jedi of Justice
Master Padmé

PostSubject: Re: Star Wars: Clone Wars (animirani film)   Star Wars: Clone Wars (animirani film) Icon_minitimeFri Oct 17, 2008 10:44 pm

ja, nadaljevanje je Very Happy
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Star Wars: Clone Wars (animirani film)   Star Wars: Clone Wars (animirani film) Icon_minitime

Back to top Go down

Star Wars: Clone Wars (animirani film)
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» STAR WARS - clone wars (animirani)
» Lego Star Wars 3: The Clone Wars, Lando Calrissian razkrit!
» Star Wars Map
» Star Wars-NERDS
» Star Wars Avatari