| STAR WARS - clone wars (animirani) | |
|
|
Author | Message |
---|
Mr_Butterfinger Novinec
Število prispevkov : 7 Registration date : 2007-08-27
| Subject: STAR WARS - clone wars (animirani) Thu Aug 30, 2007 10:51 am | |
| HA!
takole, po you tubu lahko dobiš kar nekaj dobrih izsekov, zanima pa me ali se je kdo že dokopal do obeh (trenutno na voljo) izdaj serije na DVDju.
Stvar je kul zaradi animacije, verjetno pa tudi zaradi zgodbe, v risanki lahko stvari malo bolj zakompliciraš.
se veselim odgovorov. | |
|
| |
Luxer Son of kotor
Število prispevkov : 348 Age : 37 Location : Everywhere...behind you even... Registration date : 2007-08-09
| Subject: Re: STAR WARS - clone wars (animirani) Thu Aug 30, 2007 1:41 pm | |
| nimam dvd izdaje...no ne vem kaj mam mam pa vse dele ampak so neki hecni format... quicktime player mi jih predvaja edino... so pa zakon valdiga dopolnijo lepo obdobje med 2-3....in kul izpadejo eni deli dokaj dramatični...smo pa gledli ko je blo na cartoon networku drugače...no vsaj jaz | |
|
| |
Mr_Butterfinger Novinec
| Subject: Re: STAR WARS - clone wars (animirani) Thu Aug 30, 2007 6:36 pm | |
| odl(5)
sem imel skrit strah, da je to bolj risanka ra .... mejhne otroke in da skoraj ne bo mela veze z dejansko zgodbo.
me veseli, da so kul. sedaj si jih pa resno želim dobit v roke.
je kakšen poseben del, ki je pretirano boljši od drugih in ali je gen. Grevius car? | |
|
| |
Darth Exon Padawan
Število prispevkov : 45 Location : A galaxy far, far away... Registration date : 2007-08-12
| Subject: Re: STAR WARS - clone wars (animirani) Thu Aug 30, 2007 9:08 pm | |
| Ne skrbet. Zdej pride nova 3D Clone Wars serija. Tule more bit nekje 'The Clone Wars Sneak Peek Video'. Tega si poglej. LINK | |
|
| |
Master Padmé Jedi of Justice
Število prispevkov : 203 Age : 32 Registration date : 2007-08-10
| Subject: Re: STAR WARS - clone wars (animirani) Fri Aug 31, 2007 12:17 am | |
| Jaz mam vse 3 sezone. Sem dobla po eMule. Je kar dobra za pogled med epizodama. tolk, za dolgčas. sam je škoda to da je ena epizoda sam 5 min. | |
|
| |
Luxer Son of kotor
Število prispevkov : 348 Age : 37 Location : Everywhere...behind you even... Registration date : 2007-08-09
| Subject: Re: STAR WARS - clone wars (animirani) Fri Aug 31, 2007 12:59 am | |
| hmmm tale nova 3d bo drek.... bedarija...osebno ne vidim niti smisla, če že maš risako zdaj bojo spet kako malenkost spremenili, pa pol boš moral si trgat glavo kaj je prav v celotnem sklepu zgodbe in kar ni....bedada pa likov bo ful manj....je pa res da bo daljša ja. | |
|
| |
Mr_Butterfinger Novinec
| Subject: Re: STAR WARS - clone wars (animirani) Fri Aug 31, 2007 11:07 am | |
| počasi bi morali posneti kak film po knjigah o clone wars (Shater point, dark radevouz,...)
To bi blo kul. | |
|
| |
Master Padmé Jedi of Justice
Število prispevkov : 203 Age : 32 Registration date : 2007-08-10
| Subject: Re: STAR WARS - clone wars (animirani) Sat Dec 01, 2007 5:33 am | |
| - Darth Exon wrote:
- Ne skrbet. Zdej pride nova 3D Clone Wars serija.
kaj ta 3D serija bo več ali manj podobna kot ta animirana alo bodo kake velikoe spremembe, bo daljša ali kaj??? | |
|
| |
Luxer Son of kotor
| Subject: Re: STAR WARS - clone wars (animirani) Sat Dec 01, 2007 6:07 pm | |
| manj junakov bo...daljša bo ja...ne bo več ono 5 minutno sranje...pač gosti dialogi..je pa manj junakov... GG orginalni glas heh...
em pa neke stvari bodo drugače izpeljane kot v risanki 2d....mislim da bo tisti del ko na koncu se ugrabi palpatine tak ko v knjigi Labyrinth of Evil in ne tak kot v 2d risanki (film kao po tisti knjigi nadaljuje...ni pa nujno...ampak v kanoničnem smislu...) ah to je kr nekaj ko ga tak skup zajebejo... in pol kdo naj ve kak je
če pri tej novi igri ki je za komp žal ne bo, shaak ti še vedno živi....v knjigi jo anakin zabode v templju, v filmu so meli z njo 2 prizora...eno ko jo gg na začetku že ko prideta ani pa obi tja zabode od zadaj, eno isto ko v njigi ona meditira vader pride z legijo not zabode njo predn gre otroke masakrirat... em okej offff topic... | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: STAR WARS - clone wars (animirani) | |
| |
|
| |
| STAR WARS - clone wars (animirani) | |
|