| Kaj se trenutno gleda? Zadnji film, ki ste ga gledali? | |
|
+12Master Yoda Lucyk4 Kreont Darth Morroth Darth Exon Master Padmé Ilirium TnT Darth Maya Luxer Mindfull dumb Slostarwars 16 posters |
|
Author | Message |
---|
Lucyk4 Padawan
Število prispevkov : 40 Age : 30 Location : ......The Darknes...... Registration date : 2007-08-10
| Subject: Re: Kaj se trenutno gleda? Zadnji film, ki ste ga gledali? Sun Sep 16, 2007 1:52 am | |
| nazadnje gledala učeri vsemogočni Evan....BV!! | |
|
| |
Luxer Son of kotor
Število prispevkov : 348 Age : 37 Location : Everywhere...behind you even... Registration date : 2007-08-09
| Subject: Re: Kaj se trenutno gleda? Zadnji film, ki ste ga gledali? Sun Sep 16, 2007 7:59 am | |
| | |
|
| |
Darth Exon Padawan
Število prispevkov : 45 Location : A galaxy far, far away... Registration date : 2007-08-12
| Subject: Re: Kaj se trenutno gleda? Zadnji film, ki ste ga gledali? Sat Sep 22, 2007 6:39 pm | |
| Salt Lake City Punk Kir film | |
|
| |
Mindfull dumb Moderator
Število prispevkov : 91 Age : 31 Location : stars Registration date : 2007-08-09
| Subject: Re: Kaj se trenutno gleda? Zadnji film, ki ste ga gledali? Sun Sep 23, 2007 7:21 am | |
| red dragon...fakin hud film...filmi kjer je dr.lecter(hannibal) notr so sploh hudi...fak morm spt it gledat hannibal risin' | |
|
| |
oilpower Novinec
Število prispevkov : 19 Registration date : 2008-08-04
| Subject: Re: Kaj se trenutno gleda? Zadnji film, ki ste ga gledali? Thu Oct 30, 2008 5:52 am | |
| - Luxer wrote:
- The Godfather 1 gledal snoči....
najboljši film vseh časov A ni to SW? Najbolši film vseh časov, namreč! Drgač sem pa nazdnje gledal STARSHIPTROOPERS 3! Sem ga "zdaunloudu" že pred tremi ali pa štirimi mesci vendar sem seeno čakal in upal, da pride v kino...pa sem obupal Je veliko boljši kot drugi del (totalna polomija) vseeno pa niti slučajno ne doseže izvirnika. | |
|
| |
Master Padmé Jedi of Justice
Število prispevkov : 203 Age : 32 Registration date : 2007-08-10
| Subject: Re: Kaj se trenutno gleda? Zadnji film, ki ste ga gledali? Fri Oct 31, 2008 1:11 am | |
| men je tut prvi del tega filma najboljši. drugače pa sem jaz nazadnje gledala The Libarian prvi ter drugi del | |
|
| |
Luxer Son of kotor
Število prispevkov : 348 Age : 37 Location : Everywhere...behind you even... Registration date : 2007-08-09
| Subject: Re: Kaj se trenutno gleda? Zadnji film, ki ste ga gledali? Mon Nov 03, 2008 11:45 am | |
| terminator:the sarah connor chronicles trenutno serijo...sao v bedu je..mislim saj je kul, če pozabiš na obstoj filmov | |
|
| |
oilpower Novinec
| Subject: Re: Kaj se trenutno gleda? Zadnji film, ki ste ga gledali? Sun Mar 20, 2011 1:35 pm | |
| Trentno gledam britansko serijo BLAKES 7 iz leta 1978, ki sem jo, kot otrok že gledal na TV Ljubljana tam nekje sredi osemdesetih. Zdaj sem pri sedmem delu in čeprav je produkcija in vseskupaj precej ceneno in zastarelo mi je vseeno kar všeč. Kljub vsemu imajo dokaj izvirne zgodbe in zaplete ter dovolj napetosti, da je zanimivo. Še posebej, če primerjam z novejšimi sci-fi serijami (Fireflay, nova Galactica...) se mi zdi bolj gledljiva, predvsem pa manj dolgočasna. | |
|
| |
Master Padmé Jedi of Justice
Število prispevkov : 203 Age : 32 Registration date : 2007-08-10
| Subject: Re: Kaj se trenutno gleda? Zadnji film, ki ste ga gledali? Mon Mar 21, 2011 3:47 am | |
| Serija, ki me je trenutno zlo prevzela je V (se je včeraj začelo na Briotu), drugače pa so ravno zaključili z 2 sezono. Sanctuary mi je tut zlo v redu, Burn Notice, pa še bi se lahko naštelo. Zadnji film pa je bil Arabian Nights | |
|
| |
Luxer Son of kotor
| Subject: Re: Kaj se trenutno gleda? Zadnji film, ki ste ga gledali? Tue Mar 22, 2011 10:53 am | |
| - oilpower wrote:
- Trentno gledam britansko serijo BLAKES 7 iz leta 1978, ki sem jo, kot otrok že gledal na TV Ljubljana tam nekje sredi osemdesetih. Zdaj sem pri sedmem delu in čeprav je produkcija in vseskupaj precej ceneno in zastarelo mi je vseeno kar všeč. Kljub vsemu imajo dokaj izvirne zgodbe in zaplete ter dovolj napetosti, da je zanimivo. Še posebej, če primerjam z novejšimi sci-fi serijami (Fireflay, nova Galactica...) se mi zdi bolj gledljiva, predvsem pa manj dolgočasna.
že vlečem, da preverimo situacijo...zgleda zanimivo drugač pa sem snoči pogledal Fighter, ta oskarjevski film sicer, o bivšem boksarju ki hoče naredit comeback pa pol pomaga bratu da uspe...kar solidna zadeva, boks kot tak sploh ni v osredju, christian bale pa je res zasenčil vse igralce v zanj čist novi vlogi... - Quote :
- Sanctuary mi je tut zlo v redu
to morm tudi stegnit, da vidim na čemu je stvar | |
|
| |
oilpower Novinec
| |
| |
Luxer Son of kotor
| Subject: Re: Kaj se trenutno gleda? Zadnji film, ki ste ga gledali? Fri Aug 12, 2011 3:26 am | |
| Hiša debele mame 2.... jebiga, ni blo nič druga na avtobusu včeraj | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Kaj se trenutno gleda? Zadnji film, ki ste ga gledali? | |
| |
|
| |
| Kaj se trenutno gleda? Zadnji film, ki ste ga gledali? | |
|